Dating for dummies

En dårlig date er som dårlig sex. Det blir med den ene gangen (for de aller fleste i hvert fall). Tørrprat, pinlig stillhet, gjerrighet, manglende manerer and so on and so on. Hvis gutten følger opp med skrivefeil på meldinger er det garantert siste gang han ser meg. Jeg har selv vært på noen fryktelig dårlige dater; den siste dårlige daten viste seg likevel å få et ganske fint utfall. Anyhoe, jeg har laget en liten liste som kanskje kan være til hjelp om daten du er på får deg til å tørke fullstendig inn av kjedsomhet.

Drikk, drikk, drikk. Men ikke bli full, for all del. En øl eller tre løser opp stemningen. Kjipt er det derimot om man blir dritings, og fyren må bære deg hjem og holde håret ditt når morroa kommer opp igjen. Ting blir ikke fullt så alvorlige og kleine hvis man begynner kvelden med en øl.

Om fyren viser seg å være en jævla idiot, og ikke den smarte, kjekke sjarmøren han var på byen forrige helg, er det faktisk greit å ha en backup-plan. Jeg har selv sittet på do på en restaurant og sendt desperate meldinger til en venninne. Jeg holdt riktignok ut hele kvelden, men tilbudet var der. Om det er for ille, kan man jo bare si at man skal hjem og fôre hamsteret.

Slapp av. Det er faktisk ikke krise om det er litt stille iblant. To mennesker som ikke kjenner hverandre kan ikke forventes å ha noe å snakke om hele tiden. Ikke begynn med "joooda, neidaa, så deeet", med en gang det blir en liten pause. Selvfølgelig, om det har vært stille de siste ti minuttene er det definitivt noe feil. Hvis det er du som holder samtalen igang hele kvelden, prøv å holde kjeft i fem minutter og se hva som skjer.

Legg for guds skyld bort mobilen. Eller be han gjøre det. Det er lite som er så forvirrende som hvis daten din sitter med mobilen. Dårlige manerer eller bare en måte å få tiden til å gå? Uansett, det er fryktelig dårlig folkeskikk.

Gi han en sjanse til. Kanskje han var sykt sjenert? Kanskje han blir nervøs rundt jenter han liker? Det er mye som kan skape en dårlig date. Gi gutten en sjanse til.

0 kommentarer:

Post a Comment