Digg med et ligg

Ei venninne (se bloggen til Ingvild  for å lese hele historien) ble forsøkt sjekket opp på Bunnpris for noen dager side. Det er litt synd på gutten, men mest synd på Ingvild. Fyren, som så at hun hadde på seg løpebukser, innledet med å spørre om hun trente. Joda, hun jogget da iblant svarte hun. Da lurte prince charming på om hun ville være med å jogge på BI klokka 18? Ingvild sa hun skulle tenke på det, men inni henne var latterkrampa et faktum. Hva i all verden er det med dere gutter? Stakkars Ingvild. Og alle oss andre også egentlig.

Det er mulig det bare er meg, men hvordan får jenter seg til å bli med random gutter hjem? Greit, klokka begynner å nærme seg tre, du går fra kåt til desperat i blikket og du finner ikke igjen noen av venninnene dine. Da er plutselig han raringen som prøvde å stikke hånda i buksa di i stad, ikke så ille alikevel. Eller du synes ikke det gjør noe at fyren er ti centimeter kortere enn deg (du krysser fingrene for at myten om stor skostørrelse er sann), og at han har regulering som lyser i mørket. Jaja, tenker du og takker ja til forslaget om å bli med han hjem. Han forteller at han er veletablert med eget hus, bil og en bra jobb. Dagen etter møter du moren hans i gangen, som insistrerer på å få kjøre deg hjem i familiens Volvo 240. Selvsagt etter du har spist frokost med hele familien, inkludert utflyttede søsken og besteforeldre. Den flotte jobben viser seg å bestå av masse aviser og en kjøretur hver lørdags morgen.

Alle som har vært ute på byen edru har kjent hvor mange ulike kroppslukter man kan finne i et lokale på en gang. Nå sier jeg ikke at alle luktene kommer fra guttene, men mange gjør det. Ikke at vi jenter lukter blomster hele tiden altså, men det får da være måte på. Nå er det gudskjelov sjelden man er edru på byen!





Ha litt selvrespekt, jenter!


- L

1 kommentarer:

Unknown said...

Hvem faan ere dere jenter pynter dere for, sminke, klær, håret, sko, treninga for venninna kanskje dumme sjøge.

Post a Comment